|
|
#1 |
|
In het topic van Ned-Spa, komt Chrome met deze melding.
The website at Wij Zijn Voetbal - Forum contains elements from the site Hudson 400 jaar, which appears to host malware – software that can hurt your computer or otherwise operate without your consent. Just visiting a site that contains malware can infect your computer. __________________ Liverpool FC || Pittsburgh Penguins |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Heb ik ook.
![]() Misschien heeft iemand (of ik ) per ongeluk een verkeerd plaatje gepost?
__________________ Don't worry 'bout a thing...cause every little thing gonna be alright! |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zal wel een plaatje zijn in dat topic, kan misschien effe ergens anders gehost worden.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Spaanse versie van een Trojaans paard om de burcht van Leiden te bestormen!
__________________ I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
t Zijn de stripjes.
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Hoe heette die MEESTERLIJKE (
) strip ook al weer?
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Strips verwijderd. Hopelijk nu geen last meer van!
__________________ Bier & voetbal is een mooi huwelijk, dat men niet uit elkaar moet halen! |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Sorry jongens.. ik krijg zelf die melding niet.
__________________ [Scorpie] en Prosac heeft altijd gelijk. http://prosac.official.fm/ http://soundcloud.com/kweeb |
|
|
|
|
![]() |
![]() |
||
Malware warning
|
||
| Discussietools | Zoek in deze discussie |
|
|
|