|
|
#1 |
|
Waarschuwing: het bezoeken van deze site kan uw computer beschadigen.
De website op www.vblforum.nl bevat elementen van de site www.keepers.nl, die malware lijkt te hosten. Dat is software die uw computer kan beschadigen of zonder uw medeweten acties kan uitvoeren. Als u een site die malware bevat alleen al bezoekt, kan uw computer worden geïnfecteerd. Ga voor meer informatie over de problemen met deze elementen naar de Diagnosepagina voor Safe Browsing van Google voor www.keepers.nl. Meer informatie over hoe u uzelf online kunt beschermen tegen schadelijke software. Meer mensen hier last van? (gebruik chrome hier) |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hier ook Chrome, maar die waarschuwing niet. Bepaalde pagina's?
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
OMG, noes!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
KReeg hem in het WTF topic
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Chrome gebruikers hier
.Waarschijnlijk worden in het WTF-topic afbeeldingen geplaatst van keepers.nl, die door google is aangemerkt als onveilige (zo te zien hebben ze wat slechte javascript code). dus daarom de waarschuwing .
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ah oke, stelt weinig voor dus? Ben niet zo'n kenner
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
.Het bezoeken van de site zelf zou met slechte browsers wel problemen kunnen opleveren. |
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Oke, thanks in ieder geval.
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
.
|
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
Het dikke voetballers-topic heeft ook een een link naar keepers.nl
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
Rechtsklik > block images from > klaar. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
||
Malware waarschuwing
|
||
| Discussietools | Zoek in deze discussie |
|
|
|